Jordanin mestaruusvuodet – eli NBA:n fanittamista 90-luvun Suomessa

Koripallo

90smedia
Vuosina 1991-1998 Michael Jordan voitti yhteensä 6 NBA-mestaruutta. Samaan aikaan Särre & Hippo rakastuivat koripalloon härmän kolkissa. Toinen asui Loimaalla toinen Helsingissä, mutta NBA:ta he opiskelivat samasta lähteestä: Slam-lehdestä. He eivät vielä tunteneet toisiaan, vaikka tavallaan kohtasivatkin jo kilpailevissa fanijoukoissa Topo-Fokopo välierissä -94 Kisahallissa. Nyt Koripalloelämää-kirjoittajat käyvät keskustelun, joka aikana ennen internetiä jäi käymättä. Ehkä se NBA Jam -matsikin ehditään vielä ottaa.

Oheinen podcast on blogin ensimmäinen ja täysin subjektiivinen sukupolvikokemus 80-luvun alussa ja 70-luvun lopussa syntyneille korisfaneille. Podcastin voi myös ladata itselleen mp3-versiona Koripalloelämää -sivuston Soundcloud-tililtä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s