Kendrick x Reebok

Elämää

Ei pelkkää Nike Cortezia enää. King Kendrick julkisti nimittäin juuri näyttävän yhteistyön Reebok Classicin kanssa. Videolla Mr. Lamar räppää Comptonista ja kasvustaan aikuiseksi. Hän sanoo inspiroituneensa New Orleansin Hot Boys -ajoista, jolloin kaikilla piti olla Reebokit tai ”Tee Bos & Rees”, kuten yhtye itse asian ilmaisi. Valkoinen t-paita, Jabo-farkut ja Reebok Classics tossut. Kendrick on kuvaillut riimeissään, miten hän kuljetteli nuoruudessaank oripalloa pitkin Comptonia ja tarttui kynään ja paperiin ilmaistakseen itseään. Reebok Ventilator OG julkaistaan tammikuun 15. päivä. Lamar itse on Ventilatorin 25-vuotis kampanjan kasvo ja hänen oma Ventilator-tyylinen mallistonsa ilmestyy kesäkuussa 2015. Asiasta uutisoi Sole Collector.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s