Life is too short

Ei kategoriaa

21-vuotias Chris Obekpa pääsi todella otsikoihin vasta, kun St. Johns -yliopiston peliasut osoittautuivat lahkeista liian pitkiksi. Under Armour -merkin sponsoroima joukkue vakuutti, että yhteistyökumppani ei tee lyhyemmän mallin pelishortseja ja niin Chris-poika alkoi lahkeitaan hävyttömästi käärimään. Tapahtui vielä siten, että tempaukselle löytyi ihan oikea peruste: pitkät shortsti ovat Obekpan mukaan ”jalkojen tiellä” ja haittaavat juoksemista. Nigerialainen heimokuninkaan pojanpoika pelaa kolmatta yliopistovuottaan Newyorkilaisessa St. Johnsin yliopistossa. Seuraavassa videossa vielä Obekpan dominanssia parin vuoden takaa videoituna:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s