Hornacekin pelikirjasta

Koripallo

Pelikuvioista kiinnostuneille koripallonörteille tässä lauantailuuppausta: Phoenix Suns on vanhan Utahin nurkkaheittäjän Jeff Hornacekin alaisuudessa pelannut mm. seuraaavaa isoja miehiä osallistavaa hyökkäuskuviota. Pallo liikuu lo-post -skreenien ansiosta ylhäältä korin alle ja kiinnostavaa onkin tällä videolla seurata, miten pelikuvio viedään loppuun, kun ensimmäinen optio epäonnistuu. Tällä kaudella kahden veljesparin (Dragic-Dragic + Morris-Morris) Suns ei ole ollut ihan yhtä näyttävä, kun mitä osasimme odottaa. Halloween-hommat joukkueella on kuitenkin yhä hallussa, sillä vanhempi Dragic vei vuosittaisen ”üllatuksen” seuraavalle tasolle:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s