Baron from Crenshaw

Koripallo

Baron Davis tekee oheisella NBA:n toteuttamalla videolla pienen rundin kotiseudullaan Los Angelesissa. Merkille pantavaa on mm. miten mies muistaa monta pallonpomputusta kotoa kestää koripallokentälle. Vastaus on 126. Crenshaw on räppibiiseistäkin tuttu sosiaalisista ongelmista kärsivä huudi, josta ainakaan Baronin isoäiti ei välttämättä nähnyt pakoa koripallon avulla. Asiasta vitsaillaan videolla nyt vuosien jälkeen. Vuoden 1999 Charlotte Hornetsin 3. varaus on päässyt urallaan NBA All Star -statukselle kahteen otteeseen ja mies on tälläkin hetkellä vapaa agentti uusien haasteiden perässä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s