Poliittisin donkki ikinä?

Koripallo

NYPD:n käsittelyyn ja kuristusotteeseen kuollut Eric Garner sai koskettavan ja näyttävän poismenon viime viikolla, kun miehen leski ja lukuisat julkisuuden henkilöt antoivat lausuntonsa tapahtuneesta tiedotustilaisuudessa. Esimerkiksi ohjaaja Spike Lee koosti oman videon, jossa Do the right thing -elokuvan Radio Raheem -kohtausta yhdisteltiin Garnerin selkkauksesta taltioituun videomateriaaliin. Staten Islandilla koripallopelaaja nimeltä Brian Gary-Hogan, joka pelaa yhdessä Garnerin pojan kanssa palloa, puki päälleen paidan, jossa luki ”R.I.P Eric Garner” ja donkkasi poliisiauton yli. Wau. Kylmät väreet.

”Toivon, ettei näin enää koskaan kävvisi. Ei väliä mitä päivittäisessä elämässämme tapahtuu, meidän, poliisien ja kansalaisten on opittava tulemaan toimeen”, lisäsi Gary-Hogan ja kirjoitti samalla juuri uuden kappaleen ihmisyyden historiaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s