Kortti kellarista: Dan Majerle

Elämää

Majerlekuva2

Ukkosääni iskee maaarleee, maaarleee from downtown.

Tutut Suns-selostajan karjunnat värittivät vuoden 1993 NBA finaalisarjan -otteluita. Eurosport näkyi Etelä-Helsingissä vielä hyvin ja Jordan-Pippen-Grant -kombon ylivoima alkoi tuntua niin itsestäänselvältä, että nuori koripallofani haki jo virikkeitä muista pelaajista.

Blake Griffinin kasvoluut puoliksi ennen Blakea jo omaava luutnantti Dan? Mies, joka pommitti kolmosia ja oli kuitenkin pidempi kuin joukkueen ikoninen PF Sir. Charles Barkley. Kevin Johnsonin ikonista Hakeem-posterisointia lukuunottamatta hän oli se takakentältä räiskyvämpiä ukkosdonkkeja nuoruusvuosinaan tarjoillut pelaaja, josta muovautui muuttui Suns-joukkueen kolmen pisteen uhka. Alaspäin pistelystä syntynyt lempinimi siirtyikin pian tarkoittamaan kaukaa vuorilta, kolmosen rajan takaa, jylisevää Dan-ukkosta.

Phoenix Suns poimi Michiganissa v. -65 syntyneen heittävän takamiehen ja pienen laitahyökkääjän paikkaa operoineen Dan Majerlen 14. varauksella. 1988-draftissa. Hänen taakseen varaustilaisuudessa jäivät mm. Rod Strickland, Brian Shaw ja Vinny Del Negro. Muita draft-vuoden kärkipään varauksia olivat: Mitch Richmond, Danny Manning ja hollantilainen Rik Smits. Steve Kerr varattiin samana vuonna vasta toisen kierroksen hännillä.

Kortteja kellarista – Käväisin lapsuudenkotini vintillä ja US 8.5 -kokoisten CB2-Barkley -kenkien laatikkoon oli kätketty koripallokortteja, joiden pohjalta tämä sivusto tuottaa pelaajanostoja mielivaltaisen aikataulun mukaisesti.

Korisbokjsikuva1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s