Lebron ja kansallinen huhumylly

Koripallo

bronsu Kuva: Alex Trautwig/Getty.

Voisivatko vasta 22-vuotiaan Kyrie Irvingin juuri allekirjoittama maksimisopimus ja vasta varattu Andrew Wiggins sekä vuotta 2015 varten odottavat 3 ykköskierroksen varausta olla riittävä syy Lebronin siirtymiseen? Bleacher’s reportin lähde on saanut tiedon, että näin on. Koripalloelämää-sivuston lähde puolestaan on kuullut, että Nike on varannut kaikki tyhjänä tällä hetkellä olevat billboard-mainostilat Clevelandista. Sattumaako?

NBA:n vapailla markkinoilla eletään mielenkiintoisia aikoja. Haluaisiko Pau Gasol pärjäämään entisten järjvisten: Derek Fisherin ja Phil Jacksonin pihteihin New Yorkiin vai Carmelo Anthonyn kanssa Los Angelesiin. Bulls havittelee myös Anthonyä ja Rockets sekoitti pakkaa esittelemällä Anthonyn kuvia Jeremy Linin käytössä olevalla pelinumerolla varustettuna. Houstonin presentaatio tuskin ylsi Lakersin delegaation tasolle. Kuuleman mukana Hollywood-ohjaajan koostmaa neljän minuutin Carmelo-leffa näytettiin samalla kuin Magic Johnson, James Worthy ja Kareem Abdul-Jabbar kertoivat miten hyvältä tuntuu olla ”Järvinen”.

Tarinat ovat niin suuria, että jopa New Yorkerin parodia-artikkeli oli mennä läpi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s