Simeonin ja Chicagon kunniaksi

Koripallo

jabbeistuuKuva: Milwaukee Bucks / Twitter

Milwaukee ei lopulta ole kuin reilun tunnin ajomatkan päässä Chicagosta. Mitä nyt uudessa kaupungissa ylle puettu puku ja solmio eroaa aika lailla sortseista ja pelipaidasta, josta kotikaupunki Jabari Parkerin tuntee. Väliin mahtui Duken yliopisto ja viimeistään Nyt mies ei enää ole vain pelaaja, vaan myös julkisuuden henkilö. Ehkä Parker voi myös vihdoin päästää irti aina mukana roikkuneesta pelosta: mitä jos jotain tapahtuu. -95 syntynyt ja neljä kertaa lukionsa Simeonin osavaltion mestaruuteen luotsannut Jabari on ollut syystäkin varovainen.

ParkerCandyKuva: Skullcandy

Vuonna 2013 Chicagossa pidäteltiin hengitystä, kun 17-vuotias Tyrone Lawson löytyi ammuttuna Simeonin pelin jälkeen. Muistot parhaaksi rankatun ja Espn 30for30 -dokkarin ikuistaman Ben Wilsonin lähdöstä olivat vielä liian lähellä. Benji Wilson oli arvotettu amerikan ykköslukiopelaajaksi, kun hän menehtyi fataalisti viimeisenä lukiovuotenaan yhteydenoton seurauksena.

On vain sopivaa, että Jordan brandin arvokas sponsorisopimus siunaantui Chicagon kasvatille ja Milwaukeen poiminnalle, toisena kaikkiaan draftissa valitulle Jabari Parkerille, 30 vuotta Michael Jordanin varauksen jälkeen. Härmä onnittelee!

parkerJormaBox

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s