Kawhi Leonard… tai siis Kevin Durant on paha

Koripallo

Uusin KD7-tossua promotoiva mainos on Niken sloganista ja Jordanin kasaritossukampanjoinneista kuuluisan Wieden&Kennedy -toimiston käsialaa. Mukana Charles Oakely, Chris Mullin & George Gervin sekä koomikko / aktivisti Dick Gregory. Uusi KD-kenkä vaikuttaa ensivilkaisulta äärimmäisen tyylikkäältä ja arvio kengästä sekä pieni muistelo W&K:n koristempauksista luvassa kesällä Koripalloelämää-sivustolla. Päättyneellä kaudella pahaksi mieheksi kasvoi kuitenkin mies, jota W&K tai Nike ei osannut kesän markkinointikampanjaansa ennakoida. Tämän huomasi myös KD. Kiitos koripallo. Kiitos maailma.

kawhikd

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s