NBA Draft 2014 – Wiggins, Embiid vai Parker?

Koripallo

kpeMjDraftMJ-Kuva: NBA History
Tulevan Torstain draft-tarjontaa verrataan v. -84 varattuun huippujoukkoon.

Teksti: Atte Sukki

NBA-draft järjestetään kesäkuun 26. päivänä ja spekulointi ensimmäisen varausvuoron hyödyntämisestä on kuumimillaan. Kun Clevelandille jälleen ensimmäisen varausvuoron takaavasta yllättysonnesta oli toivuttu, alkoi uusi debaatti. Kenet Cleveland varaa ensimmäisenä? Myykö Cleveland varausvuoron, kenties pakettina veteraanipelaajan kanssa ja hankkii tilalle kokeneemman supertähden, esimerkiksi Kevin Loven Minnesotasta?

Pohdinnalle on syynsä, sillä tämän vuoden draft on kyllästetty kivikovalla talentilla ja kyseessä arvioidaan olevan yksi kaikkien aikojen drafteista. Lehdistössä tämän vuoden lahjakkuuksia verrataan jo legendaariseen 1984 -draftiin jossa varattiin mm. Hall-of-Famerit Hakeem Olajuwon (numerolla #1), MJ (#3), Charles Barkley (#5) ja John Stockton (#16). Alempana varausvuorossa olevat joukkueet suunnittelevat taatusti tarjoavansa Clevelandille tuntuvaa pakettia veteraaneja ja alempia varausvuoroja jotta pääsevät varaamaan ensimmäisenä tulevassa draftissä.

NBA:ta seuraava lehdistö on keskittynyt spekuloinnissa pääasiassa kolmeen NCAA-pelaajaan joiden välillä ykkösvaraus ratkaistaistaan. Onko ykkösvaraus Andrew Wiggins, kanadalainen tähti ja heittävä takamies / kolmospaikan pelaaja, joka oli vuoden takainen USA:n lukiosarjojen #1:ksi rankattu kyky? Vai onko se hänen joukkuekaverinsa Kansasissa, kamerunilainen sentteri Joel Embiid, joka on pelannut organisoitua koripalloa vasta 3 vuotta (kaksi kautta lukiossa, yhden yliopistossa) ja vakuuttanut raporttien mukaan työmoraalillaan myös varauksia suunnittelevat NBA-joukkueet? Ykkösvalinta voi hyvin todennäköisesti olla myös Jabari Parker, armoitettu korintekijä joka oli vuosi sitten samassa rankingissä toisena, heti Wigginsin jälkeen. Juuri Chicagon kasvatti Parker loisti Duken yliopistovuotenaan kirkkaimpana tähtenä näistä kolmesta?

kpeLoukkantunutEmbiidKuva: Jabari Parker / Instagram
Jabari Parker vie Joel Embiidille tarvittavat lääkkeet

Ennakko-odotuksissa varausjärjestys oli juuri tämä. Ainakin ennen Joel Embiidin jalan veneluun murtumaa, joka pitää hänet poissa kentiltä 4-6 kuukautta, ja joka tulee erittäin ikävään paikkaan hänen juuri toipuessaan selkämurtumasta joka piti hänet yliopistokauden lopun poissa kentiltä. Nyt näyttää siltä, että ensimmäisenä Cleveland Cavaliersiin menee joko Wiggins tai Parker. Toisena varaava Milwaukee Bucks ottaa näistä jäljelle jäävän pelaajan. Bucks tarvitsee rutkasti apuvoimia sekä hyökkäykseen että puolustukseen ja Draftiä seuraavien journalistien mukaan Jabari Parker näyttää olevan aidosti innoissaan siitä, että lähes nimetön ja vuosittainen häviäjä Bucks varaisi hänet. Kolmantena varaa Philadelphia 76ers, jolla on viime draftistä käyttämätön puolustusspesialisti Nerlens Noel (oli koko viime NBA-kauden loukkaantuneena). Sixers tarvitsee hyökkäysspesialistia. Philly toivoi tietojen mukaan, että Parker putoaisi joukkueiden arvojärjestyksessä kolmannelle sijalle, Wigginsin ja Embiidin varausten jälkeen. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Embiidin loukkaantuminen sotkee joukkueen suunnitelmat pahasti ja Parker menee jo top2:ssa.

On totuus että NBA-draftissä on tärkeintä varata paras pelaaja, eikä tehdä varausta joukkueen silloiseen tarpeeseen. Esimerkkinä edellämainittu vuoden 1984 draft ja Portlandin sivuutus MJ:n osalta vain, koska heillä oli jo Clyde Drexler heittävänä takamiehenä. Portland varasi kakkosvarauksellaan näin sentteri Sam Bowien. Eli maailman kaikkien aikojen paras pelaaja tuli sivuutettua, koska joukkueella oli jo edellisestä draftistä valittu kyseiselle pelipaikalle hyvä pelaaja.

Tässä draftissä voi samanlainen valinta tulla eteen Philadelphialla, jolla on viime kauden tulokas Michael Carter-Williams pelinrakentajana, mutta he ovat myös hyvin kiinnostuneita australialaisesta Dante Exumista, joka toimii samalla tavoin pelinrakentajana ja on vielä Wigginsin ja Parkerin kanssa samanpituinen 198-senttisenä. Jää nähtäväksi nouseeko Exum top3:een ja uskaltaako Philly varata hänet? LA Lakers on ilmeisesti kiinnostunut treidaamaan oman 7:n varauksensa sekä nimeämättömän veteraanin vaihdossa Michael Carter-Williams:iin, mikäli Philly haluaa tehdä kaupat.

Onko Wiggins-Embiid-Parker oikea järjestys? Mitkä ovat heidän heikot kohtansa, ns. red flagit, joiden syystä joukkue saattaa miettiä uudestaan pelaajan valintaa?

Kyseisten kolmen pelaajan vertaaminen on kuin osakemarkkinoita tutkiessa. Jabari Parker on huipputaitava ja valmis pelaaja juuri nyt, se osake jonka turvalliseen ja hyvään osinkotuottoon voit luottaa lähitulevaisuudessa ja jonka tuottojen logiikan ymmärrät. Mutta Embiid ja Wiggins ovat kasvuosakkeita joiden lähitulevaisuuden tuotto-odotukset saattavat olla hieman Parkeria matalampia, mutta jotka saattavat räjähtää parhaaksi sijoitusinstrumentiksesi ikinä. Iso painoarvo on draftaavan joukkueen puolutustarpeella ja Embiidin terveydentilalla. Kyse on riskinotosta tässäkin tapauksessa, tässäkin NBA-draftissä. Käydään pelaajat läpi ja kysytään sen jälkeen: Kenet sinä valitsisit ensimmäisenä?

Andrew Wiggins

Small forward, Kansasin yliopisto
203cm/91kg, 33 min/peli 17.1 p., 5.9 lev., 1.5 syöt., 1.2 riistoa, 1.0 blk, 45% pelitilanneheitot, 34% 3pt, 78% vapaaheitot.

WigginsPrestonKuva: PIP

Wiggins on käsittämättömän atleettinen ja lahjakas pelaaja, hyvä puolustaja ja hyökkäyspäässä monipuolinen. Wigginsin suurin heikkous Kansasissa viettämänsä vuoden aikana oli se, ettei hän osannut hyödyntää urheilullista pohjaansa täysin hyväkseen. Hän on aivan tappava nopeassa hyökkäyksessä mutta 5-vs-5 -pelissä Wigginssillä oli hakemista itsensä löytämisessä joukkuekonseptista. Vaikeuksia tuotti välillä myös kyk auttaa joukkuetta silloin, kun se eniten tarvitsi häntä. Ajoittain näytti, että hän surffailee, ei pakota mitään (mikä on hyvä asia), mutta häipyy usein harmauteen häntä runsaasti vähemmän lahjakkaiden joukkuekavereidensa keskellä. Ja tämä jos mikä, on ”Red flag” Wigginsin kohdalla.
Vaikka Wigginsin fyysiset ominaisuudet varsinkin nopeudessa ja vertikaalisessa mielessä ovat lähes käsittämättömät, Andrew vasta kasvattaa vartaloaan. Hänen ylävartalon lihaksistonsa tulee kehittymään merkittävästi ja toisaalta juuri nyt se on vielä näistä kolmesta kandidaatista heikoin. Andrew laihempana (vain 91kg) mutta superatleettisena on kuin nuori Scottie Pippen -klooni. Vertauskuva ei ole huono, Pippen on yksi NBA:n kaikkien aikojen parhaimmistoa ja yksi kaikkien aikojen parhaista puolustajista. Wigginsin hyppyheitto ei ole vielä täysin luotettava, vaan hän on enemmänkin ”streaky shooter”. Aivan kuten Pippen. Pippen tarvitsi MJ:n vierelleen voittaakseen mitään, ja samaa voi nähdä nyt Andrew:n kohdalla. Hän ei ilmassa heilutellusta sponsorirahasta huolimatta ole johtajatyyppi, tällä hetkellä ainakaan. Mutta annetaan hänelle aikaa kasvaa rooliin.
On merkkejä jotka kuitenkin viestivät, että Wigginsistä tulee alku-urallaan kopio Golden State:n Harrison Barnesista. Samankaltaisuudet ovat isot: Todella iso hyökkäyspään potentiaali lukiotasolla ja atleettisuustaso, jota parhaiten kuvastaa sana ”freak” (Wigginsillä korkeampi). Lisäksi Harrisonkin oli lukiopelaajana #1 rankattu ennen North Carolinan yliopistoon siirtymistään. Barnes ei ensimmäisenä yliopistokautenaan löytänyt itseään joukkuekonseptista vaan otti tyhmiä ratkaisuja, pakotti peliä maksaen joukkueelle, kunnes oppi ensimmäisen kautensa lopussa löytämään hyökkäyskohdat joihin hänen taitonsa sopivat. Barnes oli toisena yliopistokautenaan kuin eri pelaaja, paljon tehokkaampi, antaen jatkuvasti laatuminuutteja valmentajalleen. Andrew on jo nyt pelaajana sekä viisaampi että taitavampi, eikä hän pakota usein tilanteita. Uskon, että Andrew kehittyy samoin, mutta ensi kaudella ovat vastassa vain maailman parhaat small forwardit NBA:ssa.
Andrew Wigginsin kasvu johtavaksi pelaajaksi saattoi tapahtua jo loppukaudesta, vaikkakaan täydellinen se ei ollut. Hänen pistekeskiarvonsa neljässä edellisessä pelissä ennen kauden päättänyttä peliä oli 28p/peli (41p., 30p., 22p., 19 p., 50% pelitilanneheitot). Mutta kauden viimeisessä pelissä hän oli taas hakoteillä tehden 4 pistettä (pelitilanneheitot 1/6) Stanfordin yllättäessä Kansasin NCAA-turnauksessa. Andrew otti selvästi isompaa roolia nostaen pistekeskiarvoaan kauden 16 p/peli- keskiarvosta selvästi ylös, varsinkin Embiidin loukkaannuttua. Hän pyrkii olemaan assertiivisempi ja toivottavasti se on hyvä enne tulevaan. Sitä hänet draftaava joukkue todella, todella toivoo.

Joel Embiid
Center, Kansasin yliopisto, 213cm/113 kg, 23 min/peli, 11.2 p, 8.1 lev, 2.6 blk, 0.9 riistoa, 1.4 syöttöä, 63% pelitilanneheitot, 69% vapaaheitot)

Oklahoma State at KansasKuva: Jayhawks

Joel Embiid on oma tapauksensa. Pitkin yliopistovuotta scoutit tulivat Kansasin peleihin katsomaan Wigginsiä, mutta lähtivät areenalta puhuen Embiidistä. Vain kolme vuotta organisoitua koripalloa takanaan, joista yksi yliopistotasolla. Joel on ”Raw talent” (erittäin raw), mutta mukautuva, fiksu ja nopeasti oppiva. Uskomattoman nopeasti oppiva, saanen tähdentää. Ja urheilullinen tausta näkyy pitkässä urassa lentopallo- ja jalkapallokentillä.
Embiidin ehdottomat syömähampaat juuri nyt ovat puolustus ja levypallopeli, blokkikeskiarvon ollessa korkea. Blokkitilastohan ei heijasta hänen ohi pakottamiaan vastustajan heittoja, jotka syntyvät vain olemalla korin alla pitkine käsineen. Näitä tietenkin on tulevan joukkueen eduksi runsaasti enemmän kuin tilastoituja blokkeja. Embiid on todellinen uhka puolustuksessa kelle tahansa hyökkäävälle joukkueelle. Hän tietää itsekin että oman pään pitäminen on alue jossa hän voi auttaa joukkuettaan eniten. Mutta harppaus NBA:han liian nopeasti, vain yhden yliopistossa vietetyn vuoden jälkeen, saattaa maksaa hinnan hyökkäystaitojen huomattavasti hitaammassa kehittymisessä jonka hän olisi saavuttanut erinomaisen valmentajan (Kansasin Bill Self) opissa ja runsaan harjoitusmäärän kautta.
Mielestäni Embiid lähtee liian aikaisin. Hänen NBA-alkukautensa minuutit tulevat olemaan kuin yliopistossakin, noin 15-20 min per peli. Peliminuutit saattavat kohota kun hän oppii vaarallisemmaksi hyökkäyspäässä ja pystyy hyödyntämään juoksuvoimaansa kentällä. Mutta sitä ennen saattaa olla että hänen on tyydyttävä limitoituun rooliin.
Mikä joukkue haluaa draftata pelaajan limitoituun rooliin? Embiidin varaus perustuu miehen huikeaan kehityskykyyn ja lupaukseen suuruudesta. Siihen koko NBA-draft perustuu. Toki kaikki uskovat että hän tulee kehittymään valtavasti, mutta onko hän tuleva 10+ vuoden uran tekevä tähtisentteri joksi moni hänet nyt jo mieltää tulevan?
Ihmiset vertaavat Embiidiä jo Hakeem Olajuwoniin, NBA-legendaan, MVP-pelaajaan ja kaksinkertaiseen mestariin. Yhtäläisyydet on helppo hakea, sillä he ovat saman pituisia 213 cm, molemmat Afrikasta kotoisin, ja molemmat oppivat koripallon Yhdysvalloissa viettämiensä vuosien aikana. Molemmilla on post-liikkeitä, mutta Hakeem oli mestari, kaikki muistavat esim Dream Shaken, ja sen, miten häkellyttävän taitava mies oli käyttämään tukijalkaansa. Joel on vasta alussa oleva oppipoika. Kun katsoin 15+ Kansasin ottelua viime kauden aikana, oli pakko ihailla Embiidin kehittymiskykyä viikosta toiseen sekä huikeaa nousua joukkueen hierarkiassa: hän oli loppukaudella joukkueen tärkein pelaaja ennen loukkaantumistaan. Viimekin kaudella Embiidin tilastot olivat per täyttä peliaikaa (40 minuuttia) kohti hurjat 19.4p., 14.0 lev., 4.5 blk/peli.
Epäilen kuitenkin tällä hetkellä, että hänestä tulee enemmän Dennis Rodmanin kaltainen pelaaja. Tämäkään ei ole kaukaa haettu vertauskuva, sillä Dennis pelasi organisoitua koripalloa vain 4:n vuoden ajan ennen NBA-varaustaan. Lyhyt ura organisoitua koripalloa tarkoitti, että Rodman oppi käyttämään atleettisuuttaan ja korkeaa effort-tasoaan nimenomaan puolustuksessa ja levypalloissa, ja herkempään hyökkäyspeliin ei riittänyt opetteluaikaa.
NBA:han tullessaan pelaajan on profiloiduttava tiettyyn roolin jolla hän koittaa lunastaa paikkansa ”ultra-competitive” -ympäristössä. Dennisille se oli puolustuspään ja levypallojen hallinta. Käykö Embiidille samoin? Kerrataan faktat. Liian lyhyt opettelujakso. Pääseekö hyökkäyspelissä rytmiin, kun peliaikaa tulee alkukaudesta max 20-25min. per peli? Mies on tällä hetkellä vasta parantumassa loukkaantumisesta ja hänen vartalonsa tarvitsee lisää voimaa, koska NBAssa ovat vastassa todella kovat ja isot pelaajat. Hyökkäyspäässä Embiid kohtasi kokoisensa (213 cm) puolustajan NCAA-kaudella vain 8 kertaa 28 ottelussa, mutta NBA:ssa näin tulee käymään joka ilta. Kykeneekö hän olemaan tehokas myös hyökkäyksessä? Vai onko lopputuloksena Rodmanin viitoittama tie? Epäilen jälkimmäistä ainakin tulokaskauden alussa, mutta hänen loppukautensa ja samoin loppu-ura, ratkeaa miehen kehittymiseen low post-hyökkääjänä, jonka lisäksi hän tarvitsee luotettavan hyppyheiton keskietäisyydeltä.
Kentällä pysyminen on tärkein asia. Puolustus, kentän juokseminen (harva sentteri juoksee päästä päähän yhtä nopeasti millään tasolla) ja syöttäminen, siinä Embiidin pelistä hyviä asioita sillä aikaa kun low-post -taidot kehittyvät. Voisin jopa sanoa että syöttäminen on Embiidin pelissä kauneinta, ja kertoo hänen valveutuneisuudestaan sekä joukkuepeliasenteestaan kentällä. Yksikään sentteri ei NCAA:ssa syöttänyt yhtä hyvin ulos tuplapuolustuksesta kuin Embiid. Varsinkin NBA:ssa on sentterin tärkeä pystyä syöttämään ulos tuplaupuolustuksesta, tuon syötön avatessa heitto- ja korilleajopaikkoja muille joko suoraan tai yhden syötön kautta. Nämä syötöt eivät heijastu suoraan hänen syöttökeskiarvossaan, mutta ovat joukkuepelin kannalta erinomaisen tärkeitä.
Lukiessasi tätä älä ymmärrä väärin. Pidän Joel Embiidin potentiaalia koko draftin suurimpana ja tämä Draft on kaiken kaikkiaan yksi parhaimmista talent pooleista, joka on NBA:han noussut lähivuosikymmeninä. Pelkäänpä vain, että NBA tulee nyt Embiidille liian nopeasti. Kansasissa vietetty toinen vuosi olisi ollut hänen kehittymiselleen paras asia – hän olisi saanut lisävarmuutta olla joukkueen hyökkäyksen keskipisteenä, mikäli Kansasin uusi power forward, Cliff Alexander, olisi hänen antanut olla. Ainakin sisäinen kilpailu olisi ollut erittäin kovaa. Sisäisen kilpailun lisäksi NCAA-sarjakin kehittää, sillä pelejä on maksimissaan noin 40 ja näin kauden aikana on ratkaisevasti enemmän aikaa harjoitella sekä opetella perusasioita kuten jalkatyötä ja post-liikkeitä. Hänestä olisi tullut valmiimpi pelaaja NBA:han, pelaaja joka pystyy ottamaan heti isompaa roolia ja auttamaan joukkuettaan heti alkumetreiltä enemmän.
Mutta dollarit. Miljoonat sellaiset. Kuinka voi sanoa ei miljoonille, jotka lähes varma top3 -varaus takaa hänen kamerunilaiselle perheelleen? Oklahoma Staten Marcus Smart sanoi viime kauden jälkeen ei NBA:lle ja palasi NCAA:han vaikka hän olisi ollut varma top 5-varaus, todennäköisesti jopa top 3:ssa. Tänä vuonna hän on onnellinen jos on kahdeksan ensimmäisen varauksen joukossa. Tämä saattaa maksaa miljoonia dollareita varmoina sopimustuottoina. Ehkä siksikin Embiidin piti mennä nyt draftiin, kun osakkeessa on hypeä ja nimi kaikkien huulilla.
Ensi kauden jälkeen Embiid olisi ollut takuuvarma ykkösvaraus. Mutta viimekin vuosi yliopistossa katkesi selkävaivaan, jonka uusiutuminen yliopistossa saattaa maksaa miljoonia ja jopa varauksen NBA-draft-mielessä. Voi olla että NBA-joukkueet eivät yksinkertaisesti uskaltaisi enää varata häntä selkävaivan uusiutuessa yliopistossa. Siksi oli ennenkaikkea taloudellisesti turvallista mennä nyt NBA:han ja saada tulokassopimus, vaikka Embiidin taustajoukot vakuuttavatkin että selkä on täysin kunnossa. Tämä jää nähtäväksi.

Jabari Parker
(Small forward, Duken yliopisto, 204 cm/107kg, 31 min/peli, 19.1 p., 8.7 lev., 1.2 syöttoä, 1.1 riistoa, 1.2 blokkia, 47% FGpt, 36% 3pt %, 75% vapaaheitot)

Jabari ParkerKuva: NYPost

Jabari Parker on mies poikien joukossa, nuoresta iästään huolimatta. Mies on superlahjakkuus, hän on täynnä intohimoa ja inspiroi kanssapelaajiaan johtajatyypin elkein. Paras hyökkäyspään pelaaja tästä uskomattoman lahjakkaasta draft-pelaajajoukosta. ”Can’t miss talent”.
Parkerin heikkous on puolustuspään peli, johon hän ei Duke-vuotena aina keskittynyt Coach K:n vaatimalla intensiteetillä. Siinä missä Wiggins on jo nyt lähes loistava puolustaja ja Embiid suorastaan erinomainen, Parker ei. Hänellä on kuitenkin fyysiset edellytykset olla hyvä puolustaja, josta kertoo hänen blokkikeskiarvonsa 1.2 per peli (lähinnä apupuolustuksesta), kun hänen 1-vs-1 -puolustuksensa sekä valveutuneisuutensa puolustuspäässä tarvitsevat vielä harjoitusta.
Tärkeimpänä: hän kantoi hyökkäyspäässä joukkuettaan koko kauden ajan. Otti joukkueen harteilleen, rikkoen samalla Duken yliopiston tulokasennätykset pisteissä, levypalloissa, tupla-tuplissa, vapaaheitoissa ja 20-pisteen pelien määrässä. Tämä ei ole pieni saavutus, tulihan Dukesta NBA:han mm. Grant Hill, Kyrie Irving, Jay Williams, Elton Brand, Carlos Boozer ja Luol Deng.
Millä tahansa muulla kaudella Jabari Parker olisi ensimmäinen varaus.
Siinä missä Andew Wiggins häipyi välillä kentällä unholaan ja Embiid oli välillä liian kokematon ottamaan alkukaudesta isoa roolia, Parker johti joukkuetta heti ensimmäisestä pelistä lähtien. He kaikki kolme olivat ensimmäisen vuoden pelaajia NCAA:ssa viime kaudella, joten kokemuseroa ei ole. Parker on vain luonnollisempi johtaja sekä pelaaja, joka ymmärtää kyvykkyytensä ja suuret lahjansa.
Olen verrannut ylläolevia kahta kandidaatteja NBA-pelaajiin ja teen sen nytkin. Parker muistuttaa eniten Carmelo Anthonyä tai Paul Pierceä, ollen tappavan tehokas small forward ja kova luu hyökkäyspäässä. Viimeistelytaidot ovat jo nyt maailman kärkeä. Heitän valistuneena arvauksena, että hänen pistekeskiarvonsa ensi kaudella NBA:ssa tulee olemaan noin 16-19 p/peli tienoilla, riippuen toki joukkueen syvyydestä small forward -pelipaikan suhteen sekä siunaantuneista peliminuuteista.
Hän on vaara mistä tahansa kentällä ja selvästi tehokkaampi 5-vs-5 -pelissä kuin Wiggins, ollen samalla tappava nopeassa hyökkäyksessä. Loistava hyppyheitto aina kolmen pisteen viivalle asti, osaa käyttää vartaloaan korin alla hyvin, suojaten palloa ja saavuttamaansa positiota. Hänen tulee kehittää korilleajokykyään vahvempia ja nopeampia NBA-puolustajia vastaan, mutta sitä työtä auttaa hyvä hyppyheitto joka pakottaa puolustajat ottamaan kiinni aivan läheltä, avaten ajolinjoja.
Parkerin tärkein pointti on että hän osaa hyödyntää talenttiaan JO NYT hyvin. Tässä hän erottuu Wigginsistä selvästi. Hän tietää miten auttaa joukkuettaan, miten hyödyntää omia erikoistaitojaan joukkueen hyväksi, sovittaa ne joukkuepeliin, ja tekee sen todella tehokkaasti.
Oli todella hienoa nähdä miten hän piti joukkuettaan reppuselässä tiukoilla hetkillä kauden aikana sekä erityisesti koko NCAA-kauden runkosarjan odotetuimmassa pelissä Duke vieraillessa @Syracuse University. Kori korin jälkeen hän kantoi tulokkaana joukkuettaan, tehden suorituksia joiden jälkeen ei voinut todeta muuta kuin että on kova äijä kyseessä. Jabari on parhaimmillaan kun panokset ovat isot. Mutta virhetilin täyttymisen takia hän joutui jättämään kentän ja Duke hävisi pelin. Vielä penkiltäkin hän silti johti joukkuetta.

Mitä sinä olet mieltä kandidaateista? Jätä kommentti alle tai osallistu kommentoimalla Koripalloelämää-sivuston Facebook-sivulla ja Twitterissä.

Kirjoittaja Atte Sukki liittyy näin Koripalloelämää-sivuston miehistövahvuuteen ensimmäisenä varauksena. Juttua kirjoittaessa hänellä soi:  LA Lakers – Detroit Pistons 1989 NBA Finals Game 1

Yksi kommentti artikkeliin ”NBA Draft 2014 – Wiggins, Embiid vai Parker?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s