Kovaa peliä Pariisissa

Koripallo

Koripallofriikin päämääräksi ja suurta tossukysyntää paikkaamaan räätälöity Footlocker-ketjun House of Hoops -myymälämerkki on tunnettu omaperäisistä kenkäjulkaisuistaan ja syvän päädyn faneille suunnatuista erikoisuuksista. Suomalaisille lähellä oleva HOH-myymälä löytyy äärimmäisen asiantuntevalla palvelulla mm. Lontoon Oxford streetiltä.

HOH on tunnettu myös tapahtumista ja tempauksistaan. Onneksi enenevässä määrin myös meillä Euroopassa. Pariisissa Quai54 -donkkikisan tuomariston Scottie Pippen, Carmelo Anthony, Tyga ja Hammadoun Sidibe sytyttivät kaikki tulitikun ja polkivat jalkojaan, kun takamiehen mittaisen Rafel ”Lipek” Lipinski väläytteli Hoopsfixin kuvaamalla videolla vuoden 2014 alaspäinlaittoarsenaaliaan. Järjettömän räjähtävää sellaista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s