Vine-video

Koripallo

NFL-pelaajan poika, vuonna -95 syntynyt Zach LaVine, voi olla varma, että nykyinen UCLA:n yliopisto jää, kun NBA:n varaustilaisuus koittaa 26. kesäkuuta. Washingtonissa kasvanut ja Seattlessa syntynyt heittävä takamies on Jordanin mitoissa ja vähintään yhtä korkealla lattiasta. UCLA:ssa hän oli viime kaudella vahva kuudes mies kokoonpanossa ja toi räjähtävyydellään mieleen erään R. Westbrookin, jonka nimi koristelee nykyään kyseisen länsirannikon yliopiston kattoa. Videolla kuvattua materiaalia seurasi useampi kykyjenetsijä. LaVinen ilmeistä päätellen näyttää kuin hän olisi vähän vain pelleillyt ja saanut heti tripla-tuplan. Tässä vielä draft express -spekulointia miehestä.

Yksi kommentti artikkeliin ”Vine-video

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s