Sillä aikaa Venäjällä

Koripallo

Merien erottamat maa-alueet tottuvat kaupankäyntiin ja kantavat halua vallanjakoon geeneissään. Suuret hallittavat pinta-alat haluavat sen yhden valtijaan hallitsemaan koko plänttiä. Voimasuhteita, jotka vaikuttavat ajatteluumme ja todellisuuskäsitykseemme. Näin puhuvat filosofit ja helppo se on uskoa, kun katsoo tätä venäläistä donkkiskabaa vuodelta 2010. Videokooste tarjoilee käsivarren koriraudan sisällä ja pituushyppyä muistuttavaa hurjaa menoa vapaaheittoviivalta. Yksi on paras, yksi on ylitse muiden.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s