Helsinki sekoaa

Elämää

 

Okei just silloin, kun olen aloittamassa tätä blogia, niin varmaan henkilökohtaisesti eniten vemaanai flight-koriskengät, eli Nike Zoom Flight V:t löytyi Kampista kokoa n. 8/9. Kuva on siis ylläolevista kengistä tuo vasemmanpuoleinen. Frendi, joka tietää missä mennään näki selkeästi turistin näköisen tyypin, jolla ei ollut hajuakaan mitä sillä oli jalassa. Tuntia myöhemmin kävellessään Kampin ohi uudelleen kengät oli jätetty boksiin. Tällaista ei vaan tapahdu suomessa. Paitsi, että tapahtuu. 2014. Ukko oli poistanut race marinet tai, mitkä noilla luottokorttipursilla nykyään pitää olla ja jättänyt noi lojumaan keskelle kamppia.

Haju oli frendin mukaan tuttu. Sydäntä särkevä, eli se, joka ei lähde pesemällä, nää kengät oli nähty ja ne piti haudata. Tämä oli merkki. En tiedä vielä mistä. Jason Kiddin Brooklyn ainakin putosi. Tää oli Mavericks-aikaa ja itelle paljon tärkeämpää. Silloin Jason Kidd oli se pointti, jota seurata. Sillä on muuten ihan samannäköinen veli, seurasin sitä vähän aikaa Twitterissä. Enempää informaatio ei ole. Kamppi, Kampen. Tulevaisuus on täällä

Noista kengistä vielä: En ollut 2005 -vuoden id-retrotuksessa messissä, koska en seurannut silloin korista, mutta nyt oon venannut näitä takaisin hyllyyn hiessä. Näissä oli junnuna uskomaton toi pito, ei tarvinnu mitään F-Wade -puikkoa hieroo pohjaan, vaan näillä pärjäsi.

Mutta kuka tietää, mitkä noi oikeanpuoleiset kengät on ja miksi on kiinnostavaa, että ne löytyi Iso-Roban Fidasta neljällä eurolla?

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s