Iso P ja pieni p

Koripallo

Näyttökuva 2014-5-18 kello 20.53.09Kuva: Ahu-BB (Flickr)

Ansaittu voitto Korisliigassa kauden parhaalle jengille. Tämän kauden tuloksia peratessa ei ole syytä unohtaaa myöskään Tampereen Pyrinnön junioreita. Vähintään yhtä ansiokas oli nimittäin b-poikien hopea ja tasokkaan namikan joukkueen sekä varsinkin Jordan Brand Classic Campin Barcelonan etapin käyneen Hypon kasvatti Edon Maxhunin pidättely niinkin lähellä. Jaloissa Pyrinnön jätkillä erittäin hyvä suora toim. huom. B-poikien finaalipeleistä on myös tehtailtu varsin asialliset videoinnit. Katso linkki ensimmäiseen peliin, myös kaksi muuta ottelua löytyvät tubesta. P totta kai punaisissa, E. Maxhuni numerolla 17.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s