Slam ja kengät, jotka muuttivat pelin

Elämää

Varmastikaan ei olisi liioiteltua väittää Slam-lehteä kaikkein ikonisimmaksi urbaaniksi johtolangaksi, joka meille koripallon  harrastajille ja hiphopin ystäville jätettiin yhdeksänkymmentäluvun härmään. Jätetty perintö pölyttyi rautakirjan kioskien hyllyillä ja jotkin onnekkaista, kuten aivan ensimmäin Grandma Johnsonin koristama premier issue, löysivät tiensä kotipoikien kotiin. Tuo lehti kuului huoneeseeni, ei Korkeavuorenkadun kioskille.

1988

Ihastukseni olikin valtaisa, kun sain työmatkalla käteeni pelikenkiä aikuisella, mutta harmaantumattomalla otteella käsittelevän Slam-kirjan, jossa dokumentoidaan 33 paria meidän kaikkien koripallokenkiin suhtautumista muuttavalla tavalla vaikuttaneita kenkiä. Russ Bengtsonin toimittama kirja aukeaa fanille jo pääkirjoituksesta kuin salattu maailma lapselle.

foam

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s