Avoin vihaposti – Rakas Swaggy P

Elämää


Kuva: Iggy Azaelea Instagram / Gif: Perez Hilton

Nick Young, sinä valokeilaan ansioillasi ryskinyt tämän kauden Lakersin sensaatio. En välitä siitä, että seurustelet pop-tähden kanssa tai siitä, että annat nuorena tähtenä huolimattomia ja yleisöäsi tuohduttavia mediakommentteja. En sinänsä myöskään ole hermostunut siitä, että olet pelannut häntää pitävässä joukkueessassi yllättäen niin hyvin. Tuloksesi ovat toki ansiokkaat. Yritä Nick kuitenkin ymmärtää: elämässä on sinua ja sinun henkilökohtaista uraasi laukaisevia hetkiäkin tärkeämpiä vaiheita. Kuten esimerkiksi vaihe, joka alkoi pian seuraavien koripallojumalien puolesta tanssittujen pelisekvenssien jälkeen.

Kun Kobe meni, kaikki meni. Ja kun Koben markkinointikoneiston jokainen viimeinenkin puffin pihaus sanoi kenkämainoksissa, että Kobe tulee takaisin ja vie muun maailman luvattuun, niin silloin niin myös tapahtuu. Muuten me lapset kuollaan sisältä. Siis silloin, kun Koben korkeat Kobe 9:t tulevat, niin Kobe käyttää niitä ensimäisenä ja kävelee niillä luvattuun, ei enää nilkuta, vaan voittaa ja antaa meille kaikille syyn elää, vaikkei järvisten kannattajia oltaisikaan. Sinä, sinä, sinä Nick. Sinä et pue niitä yllesi ja tee neljääkymmentä. Onko asia ymmärretty?

Tiedän, että Kobe itse antoi sinulle mandaatin käyttää kenkiä. Mutta Ajan piti pysähtyä ja me sovimme kaikki yhdessä järjestelyt. Ikääntyminen seisahtuu ja nuoruutta kollektiivisesti ikään kuin jatketaan. Mutta ei, piti tulla Young, nuori. Piti tulla ihminen, joka lyö itselleen, siis itse itselleen, näin karmaisevan lempinimen, josta ihmiset vielä pitävät ja, jonka he suuhunsa omaksuvat. Swaggy P, saat mut haluamaan takaisin Lepakkoon. Asematunnelliin. Mihin tahansa, missä oikeasti en edes ole käynyt.

Olet tämän kauden Nate Robinson, suuri pyssyttäjä, joka ei tosin päässyt pudotuspeleihin, vaan jäi lopulta kauden päätyttyä mieleen juhlittuaan ohiheittoa. Pidetään se näin. Omat kengät ens vuonna. Käytät NikeID-palveula, MiAdidas, teet mitä sun tarvitsee tehdä, mutta Kobet? Kobet? Ei.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s