Alipalkattuja iltoja ja pimeänä kaupattuja lenkkareita

Elämää

 

ncaaStat
Yliopistokoripallon järisyttävä ja huumaava March Madness -kuukausi on käynnissä. Ainoa näytön paikka tämä ei pelaajille kuitenkaan ole, oikeastaan päinvastoin. Näyttöjä vaaditaan jatkuvasti myös kentän ulkopuolella. Joukkueiden pelaajilta odotetaan koodin mukaan säntillistä ja yliopiston sääntöjä ja akateemisia ohjeistuksia noudattavaa käytöstä. Muistattehan Michiganin, Niken ja Fab Fiven? Moni asia ei yhdeksänkymmentäluvulta ole vieläkään muuttunut. Moni kysyykin jälleen, noudattavatko kunniakoodia myös pelaajia ”työllistävät” yliopistot?

oregon
Tällä kaudella tuttu sävy näkyi ja kuului mediakohussa, kun kaksi Oregon Ducksin pelaajaa kärsivät pelikieltoa yritettyään kaupata joukkueelle suotuja ja tietysti rareja Air Jordan Ducks -kustomeja netissä. Eihän yliopistopelaaja saa rahamielessä itsekkäästi toimia sanoivat vastustajat, kun taas pelaajien puoltajat halusivat tuoda esiin yliopistojen kulurakenteet väittäen, etteivät ne kestäisi päivänvaloa. TheAtlantic-laatujulkaisu kirjoittaa taitavasti aiheeseen liittyen. Lue koko artikkeli.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s