Igoudala veti Kobe9:t jalkaan – Kobe toi matalat harkkoihin

Elämää

Tarkkasilmäisimmät kenkäniilot huomasivat varmasti, että Warriorsin Andre Igoudala on rokannut tällä kaudella Kobe9 -kenkiä ennen itse maestroa. Vaatii toki palloja, mutta paha siinä on noin tuimaa saapasta olla jalkaan vetämättä, kun itse signor signeeraaja on loppukauden pois.

iggyKUVA: Getty

Kun maidot olivat jo maassa, antoi mamba joukkuetoveri Swaggy P:lle mandaatin vääntää korkeat jalkaan Lakersin väreissä, joten miksei myös tuhannen ilmeen Iggy. Eipä se mamballe iso juttu ole. Vielä julkaisuinfoiltaan laihasti uutisoidut matalan mallin Kobe9-kengän Venice Beach -väriyhdistelmää Kobe väläytti ensimmäisenä itse. Bryant osallistui pelikamoihin sonnustautuneena Lakersin harkkoihin hyväntuulisena ja sai lenkkarinarkot venaamaan droppia. Wesley Johnson istuu vieressä donkkikisakobeadduissa kuin muina miehinä. Sattumaako?

kobe-bryant-nike-kobe-9-low                              KUVA: Lakers Scene (Instagram)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s