Shaaaw shit

Koripallo

nate

Nyt ei ole Brian Shawta enää penkin päässä tökkimässä. Nate Robinsonin loukkaantumisen jälkeen Naten Insta-seuraajat ovatkin tottuneet varjolihaskorostusfilttereiden kyllästämiin kuntosalikuviin. Natella on toki UncleDrew -rooli ja näyttävä kenkäkokoelma, joten toivottavasti innostuu kuvailemaan kenkiä ja katukorisvideoita pleijarien jälkeen. Chicagon suosikiksi edelliskaudella kiivenneelle Natelle tarjottiin laihaa sopimusta ja mies päätti ymmärrettävästi siirtää operaationsa muualle. Sääli. Rose, kun loukkaantui pian uudestaan.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s